Αν είστε από τους ανθρώπους που όταν έχουν στο μενού κρέας, κοτόπουλο ή ψάρι, πριν το βάλουν στην κατσαρόλα ή το φούρνο, το πλένουν, μάλλον ήρθε ο καιρός να «κόψετε» τη συγκεκριμένη συνήθεια.
Συνήθως, ο λόγος που τα πλένετε πριν τα μαγειρέψετε είναι επειδή πιστεύετε ότι με αυτό τον τρόπο εξοντώνετε βακτήρια και μικρόβια.
Μόνο που στην πραγματικότητα, τελικά, έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα.
Ο λόγος είναι απλός.
Ο λόγος που δεν πρέπει να πλένεις το κρέας πριν το μαγειρέψεις στο BOVARY.GR.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο