Η είδηση πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα αγωνίζεται πλέον μόνος του απέναντι σε όλους τους παίκτες της ομάδας των Μαχητών εκτόξευσε το ενδιαφέρον του κοινού στα ύψη.
Λίγο πριν από την αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στις δύο ομάδες πως το παιχνίδι δεν θα γίνει ατομικό, αλλά ο παίκτης που θα μείνει από τους Διάσημους θα αγωνίζεται εναλλάξ με όλους τους παίκτες των Μαχητών.
Αυτό σημαίνει πως όταν θα ολοκληρώνεται ένα παιχνίδι της Ευρυδίκης με τη Σάρα, σειρά θα παίρνει ο Ντάνος, με κάθε έναν από τους τέσσερις παίκτες της αντίπαλης ομάδας.
Το Τwitter μάλλον δεν είδε με καλό μάτι αυτή την κίνηση και έσπευσε να ταχθεί καθαρά υπέρ του Αγγελόπουλου, βγάζοντας πάντως έντονα για μια ακόμη φορά το αξεπέραστο χιούμορ του.



















Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο