Πολάκης για τον τραυματία της Λέσβου: Εγιναν τα προβλεπόμενα, δεν χρειαζόταν συνοδεία γιατρού - iefimerida.gr

Πολάκης για τον τραυματία της Λέσβου: Εγιναν τα προβλεπόμενα, δεν χρειαζόταν συνοδεία γιατρού

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δική του άποψη εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, σχετικά με τη διαδικασία που ακολουθήθηκε για τον χειρισμό του τραυματία από τον σεισμό στη Λέσβο του οποίου χάθηκε η γυναίκα.

«Ο ασθενής είχε κάταγμα κοτύλης που δεν μπορούσε να χειρουργηθεί στη Μυτιλήνη, ήταν σταθερός, δεν ήταν επείγον περιστατικό για να γίνει αεροδιακομιδή ή πλωτή διακομιδή με το ΕΚΑΒ, δεν είχε ανάγκη συνοδείας γιατρού», εξηγεί ο υπουργός σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ δεν παραλείπει για ακόμη μια φορά να εξαπολύσει επίθεση εναντίον των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Παράλληλα ο υπουργός υπογραμμίζει πως ορθά ακολουθήθηκε η «προβλεπόμενη διαδικασία», δηλαδή με ασθενοφόρο να μεταφερθεί στο πλοίο, να ταξιδέψει μόνος του ως τον Πειραιά και από εκεί με άλλο ασθενοφόρο -ο τραυματίας καταγγέλλει πως περίμενε μία ώρα στο λιμάνι, ενώ ο υπουργός σημειώνει πως τον περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ- να μεταφερθεί στο ΚΑΤ.

«Δυο μέρες ψάχνουν να βρουν κάτι να κατηγορήσουν την κυβέρνηση που επέδειξε ασύγκριτη ετοιμότητα και αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των συνεπειών του σεισμού στη Λέσβο», γράφει σε άλλο σημείο ο Παύλος Πολάκης, θέλοντας να δείξει τον αποτελεσματικό τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν όλοι οι κρατικοί μηχανισμό υπό τον κυβερνητικό συντονισμό.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ