Σαμαράς: Νομοθετούν κατά το δοκούν οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Σαμαράς: Νομοθετούν κατά το δοκούν οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ

Σαμαράς: Νομοθετούν κατά το δοκούν οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επικρίσεις κατά υπουργών του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι νομοθετούν και λαμβάνουν αποφάσεις κατά το δοκούν, χωρίς πνεύμα συνεργασίας, φωτογραφίζοντας τον Υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου και τον Υπουργό Προστασίας του πολίτη Χρήστο Παπουτσή, εξέφρασε στην σύσκεψη με τον Λουκά Παπαδήμου και τους τρείς πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι ετοιμάζονται λίστες για τις κρίσεις στα σώματα ασφαλείας, ρίχνοντας τα βέλη του προς τον Χρήστο Παπουτσή, ενώ τόνισε ότι δεν μπορεί να γίνονται με αυτό τον τρόπο αποφυλακίσεις από τα σωφρονιστικά ιδρύματα, σχολιάζοντας τις αποφάσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης και του αρμόδιου Υπουργού Μιλτιάδη Παπαϊωάννου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ