Η τέλεια απάντηση της Κάμερον Ντίαζ στη Γκουίνεθ Πάλτροου στην ερώτηση γιατί παντρεύτηκε τόσο μεγάλη - iefimerida.gr

Η τέλεια απάντηση της Κάμερον Ντίαζ στη Γκουίνεθ Πάλτροου στην ερώτηση γιατί παντρεύτηκε τόσο μεγάλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι γνωστό ότι η διάσημη ηθοποιός αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης με τον τραγουδιστή Μπέντζι Μάντεν σε μια ρομαντική τελετή στο Μπέβερλι Χιλς το 2015 και κάτω από άκρα μυστικότητα.

Ωστόσο, αυτό που κανείς δεν γνώριζε μέχρι πριν από λίγες ημέρες είναι ο λόγος για τον οποίο η Κάμερον Ντίαζ επέλεξε να περιμένει μέχρι τα σαράντα δύο της χρόνια για να επισημοποιήσει τη σχέση της με έναν άντρα.

Μια από τις κολλητές της και συγκεκριμένα η Γκουίνεθ Πάλτροου, τόλμησε να την ρωτήσει και μάλιστα δημοσίως και η ίδια δεν δίστασε να δώσει μια απάντηση που ήταν «όλα τα λεφτά»!

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της στο «health summit» του Goop της Γκουίνεθ Πάλτροου το περασμένο Σαββατοκύριακο, στο οποίο έδωσε το «παρών» η ταλαντούχα Ντίαζ (μαζί με τη Μιράντα Κερ, τη Νικόλ Ρίτσι και την Τόρι Μπερτς) ρωτήθηκε για τη συγκεκριμένη της απόφαση και η απάντηση της είχε ως εξής.

Δείτε την απάντηση της Κάμερον Ντίαζ στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ