ΗΠΑ: Δύο κρατούμενοι σκότωσαν δύο φύλακες και δραπέτευσαν - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Δύο κρατούμενοι σκότωσαν δύο φύλακες και δραπέτευσαν

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δύο κρατούμενοι αφόπλισαν και έπειτα πυροβόλησαν θανάσιμα δύο φύλακες, καταφέρνοντας να δραπετεύσουν από φυλακή της Τζόρτζια ενώ η αστυνομία αναφέρει πως η καταδίωξη των δύο υπόπτων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Ο πρώτος κρατούμενος είναι 43 χρονών και ονομάζεται Donnie Russel Rowe και ο δεύτερος είναι 24 χρονών και ονομάζεται Ricky Dubose. Οι δύο τους δραπέτευσαν κατά την μεταφορά αυτών και άλλων 31 κρατουμένων σε φυλακή της Τζόρτζια, την Τρίτη το πρωί.

Ο σερίφης της περιοχής δήλωσε πως οι κρατούμενοι κατάφεραν να βγουν από το κελί του λεωφορείου και να πάνε στον θάλαμο του οδηγού. Από εκεί και πέρα αφόπλισαν δύο φύλακες μεταφοράς της κρατικής φυλακής Baldwin και στην συνέχεια τους σκότωσαν.

ΗΠΑ: Δύο κρατούμενοι σκότωσαν δύο φύλακες και δραπέτευσαν  | iefimerida.gr 0

«Είδα δύο αγρίως δολοφονημένους αξιωματικόυς. Έχω τα αίματα τους στα παπούτσια μου. Και οι δύο φύλακες ήταν γνωστοί για την αφοσίωση τους στην υπηρεσία και για την αγάπη τους στην οικογένεια τους».

Οι δράστες μετά τους πυροβολισμούς έκλεψαν ένα αμάξι μάρκας Honda, μοντέλου Civic και ξέφυγαν εντελώς από το ραντάρ της αστυνομίας. Η έρευνα για τον εντοπισμό τους συνεχίζεται.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ