Εννιάχρονο κοριτσάκι και ο παππούς του αγνοούνται στα νερά του Έβρου - iefimerida.gr

Εννιάχρονο κοριτσάκι και ο παππούς του αγνοούνται στα νερά του Έβρου

Εννιάχρονο κοριτσάκι και ο παππούς του αγνοούνται στα νερά του Έβρου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας παππούς με την εννιάχρονη εγγονή του αγνοούνται από το πρωί στον Έβρο, όταν στην προσπάθειά τους να περάσουν λαθραία από την Τουρκία στην Ελλάδα, η βάρκα στην οποία επέβαιναν ανετράπη από τα νερά του ποταμού.


Όλα έγιναν γνωστά όταν συνελήφθη λαθρομετανάστης που κρατούσε στην αγκαλιά του ένα μικρό αγόρι ηλικίας τριών χρόνων, μαζί με έναν ακόμη ομοεθνή του, στην περιοχή του κάμπου Ορεστιάδας. Οι δύο μετανάστες είπαν στους Αστυνομικούς ότι μαζί με ακόμη εννέα άτομα επέβαιναν σε βάρκα, η οποία ανετράπη από τα ορμητικά νερά του Έβρου.

Στη συνέχεια, στήθηκε επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό επιζώντων, τόσο με πλωτά μέσα, όσο και με ομάδες που ερευνούσαν τις όχθες του ποταμού. Σύμφωνα με τον αστυνομικό Διευθυντή Ορεστιάδας Γιώργο Σαλαμάγκα, που συντόνιζε την έρευνα, βρέθηκαν σε διάφορα σημεία του Έβρου επτά ακόμη λαθρομετανάστες, μεταξύ των οποίων και οι γονείς του μικρού αγοριού.

Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν για την παροχή των πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Το τρίχρονο αγοράκι για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, στην Παιδιατρική κλινική, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκες ότι είναι υγειές.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του εννιάχρονου κοριτσιού και του παππού του θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ