Πρόταση στον Μπονγκοντά ο Ολυμπιακός - Είπε «όχι» στην Κολωνία για Ρέτσο - iefimerida.gr

Πρόταση στον Μπονγκοντά ο Ολυμπιακός - Είπε «όχι» στην Κολωνία για Ρέτσο

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κίνηση για την απόκτηση του Τεό Μπονγκοντά έκανε ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοδοξεί να αποκτήσει τον 22χρονο Βέλγο εξτρέμ από την Θέλτα.

Σε αναζήτηση πλάγιου επιθετικού εξακολουθεί να βρίσκεται ο Ολυμπιακός και εκτός από το όνομα του Βλάντιμιρ Βάις, πλέον κινείται για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή.

Ο Τεό Μπονγκοντά, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός όλη τη σεζόν με την Θέλτα στην Ισπανία αποτελεί το νέο όνομα που μπήκε στην μεταγραφική λίστα των ερυθρόλευκων.

Ο 22χρονος Βέλγος αποτελεί και στόχο της Τραμπζονσπόρ, ωστόσο στον Ολυμπιακό θεωρούν πως το δέλεαρ της συμμετοχής στο Champions League είναι αυτό που τελικά μπορεί να κερδίσει τον παίκτη.

Η ρήτρα του Μπονγκοντά στην Θέλτα κινείται σε φυσιολογικά επίπεδα και η πρόταση των ερυθρόλευκων δεν βγάζει τον προϋπολογισμό εκτός προγράμματος.

Ο Μπονγκοντά έχει όπλο του την ταχύτητα, παίζει αρκετά στο ένας εναντίον ενός, ωστόσο έχει ως μεγαλύτερο μειονέκτημά του την άνεση στο σκοράρισμα.

«Οχι» για Ρέτσο

Από εκεί και πέρα στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει ενδιαφέρον μόνο για τους παίκτες που θα έρθουν αλλά και γι' αυτούς που θα αποχωρήσουν.

Η πρόταση της Κολωνίας ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, φαίνεται πως δεν... συγκίνησε τον Ολυμπιακό, του οποίου οι απαιτήσεις άλλωστε για τον νεαρό διεθνή ποδοσφαιριστή αγγίζουν τουλάχιστον τα 12 εκατ.

Έτσι κι αλλιώς, οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν καίγονται να πουλήσουν έναν από τους πιο ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές του ρόστερ τους, ειδικά κάτω από την τιμή, στην οποία τον κοστολογούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τεο μπογκοντα Ολυμπιακός Βάις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ