Συνελήφθη 23χρονος στον Αλιμο για ένοπλες ληστείες - iefimerida.gr

Συνελήφθη 23χρονος στον Αλιμο για ένοπλες ληστείες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: INTIME NEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας 23χρονος συνελήφθη στον Άλιμο για ένοπλες ληστείες, που είχε διαπράξει στα νότια προάστια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 23χρονος, ξημερώματα και φορώντας κουκούλα, εισέβαλε σε ταχυφαγεία και σε ξενοδοχεία, ενώ στη συνέχεια, με την απειλή όπλου, αφαιρούσε από τους υπαλλήλους διάφορα χρηματικά ποσά.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε, μεταξύ άλλων, ένα αεροβόλο πιστόλι ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί έξι περιπτώσεις ληστειών, οι τέσσερις σε ταχυφαγεία και οι δύο σε ξενοδοχεία.

Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για ληστείες κατ' εξακολούθηση, αντίσταση, παραβίαση περιοριστικών όρων, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 23χρονος, που είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για όμοια αδικήματα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άλιμος ληστείες Σύλληψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ