Ξεκίνησε η συνάντηση Παπαδήμου-πολιτικών αρχηγών στο Μαξίμου - iefimerida.gr

Ξεκίνησε η συνάντηση Παπαδήμου-πολιτικών αρχηγών στο Μαξίμου

Ξεκίνησε η συνάντηση Παπαδήμου-πολιτικών αρχηγών στο Μαξίμου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άρχισε λίγο μετά τη μια το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου η κρίσιμη συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τους τρείς πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Προσερχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου για την κρίσιμη σύσκεψη ο Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε ότι «είναι μία κρίσιμη μέρα και θα πρέπει να επιστρατεύσουμε όλη τη δυνατή σοβαρότητα και στιβαρότητα»,

Λίγες ώρες πριν το καθοριστικό όπως φαίνεται ταξίδι του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες για τη σύνοδο κορυφής , ο Λουκάς Παπαδήμος φέρεται έτοιμος να θέσει το δίλημμα προς τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση, να υιοθετήσουν πλήρως το αποτέλεσμα της τελικής διαπραγμάτευσης με την τρόικα για τη νέα δανειακή σύμβαση, ή άλλως να αναλάβουν την ευθύνη να οδηγήσουν τη χώρα σε άμεσες εκλογές, με ορατό τον κίνδυνο της άτακτης χρεοκοπίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ