7 σνακ κάτω από 200 θερμίδες για να βάλεις τέλος στη λιγούρα - iefimerida.gr

7 σνακ κάτω από 200 θερμίδες για να βάλεις τέλος στη λιγούρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχουν μέρες που κάθομαι στο γραφείο κι ενώ έχω καταναλώσει ένα πολύ θρεπτικό πρωινό, με πιάνει μια ακατάπαυστη όρεξη για φαγητό εξαιτίας της μυρωδιάς που γεμίζει την ατμόσφαιρα από το γειτονικό φούρνο.

Και τότε έρχεται η στιγμή που σκέφτομαι να πεταχτώ μέχρι εκεί, για να αγοράσω ότι φρέσκο έχει βγει μόλις στον πάγκο, όμως οι τύψεις για τις θερμίδες με κρατούν πάντοτε πίσω και μακριά από το τσιμπολόγημα.

Πώς το αντιμετωπίζω;

Οχι, δεν κλείνω τα παράθυρα, αλλά φροντίζω να έχω μαζί μου σνακ, που θα γεμίσουν τον οργανισμό μου με πολύτιμες θρεπτικές ουσίες, θα μου δώσουν ενέργεια, θα με χορτάσουν, μα πάνω από όλα δεν θα μου προσθέσουν περισσότερες από 200 θερμίδες τη φορά.

Διαβάστε ποια είναι τα σνακ που έχουν λιγότερες από 200 θερμίδες και μπορείτε να τα καταναλώσετε χωρίς ενοχές στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ