Ποτάμι κατά Τόσκα: Να αντιληφθεί ότι είναι υπουργός, όχι τροχονόμος συνιστωσών και συμφερόντων - iefimerida.gr

Ποτάμι κατά Τόσκα: Να αντιληφθεί ότι είναι υπουργός, όχι τροχονόμος συνιστωσών και συμφερόντων

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Ποτάμι κάλεσε τον Νίκο Τόσκα να αντιληφθεί ότι είναι υπουργός και έχει τεράστιες ευθύνες, ασκώντας του οξεία κριτική για την τραγωδία στο Μενίδι.

«Ο κ. Τόσκας πρέπει να αντιληφθεί τις τεράστιες ευθύνες του. Είναι υπουργός Προστασίας του Πολίτη και όχι τροχονόμος συνιστωσών, συντεχνιών και συμφερόντων», τονίζει στην ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

Παράλληλα, κατηγορεί την Πολιτεία ότι παρακολουθεί απαθής την κατάσταση σε περιοχές στις οποίες εξουσιάζουν διάφορες μαφίες.

«Ο θάνατος του 11χρονου μαθητή στο Μενίδι, ανέδειξε με τραγικό τρόπο μια πραγματικότητα: ότι στην ελληνική επικράτεια υπάρχουν περιοχές, γειτονιές, πλατείες, που την εξουσία ασκούν διάφορες μαφίες. Η πολιτεία παρακολουθεί απαθής και οι τοπικές αρχές αδυνατούν βέβαια να παρέμβουν. Αυτό πρέπει να τελειώσει. Στο Μενίδι, στην Αθήνα, παντού», αναφέρει στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Τόσκας ποτάμι Μενίδι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ