Αρχίζουν νωρίς τα «βάσανα» για τον Ολυμπιακό – Πρεμιέρα νέας σεζόν την Τετάρτη - iefimerida.gr

Αρχίζουν νωρίς τα «βάσανα» για τον Ολυμπιακό – Πρεμιέρα νέας σεζόν την Τετάρτη

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 14 Ιουνίου ξεκινά η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, με τους ερυθρόλευκους να μεταβαίνουν δύο ημέρες μετά στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.

Οι μέρες διακοπές τελειώνουν για αρκετούς παίκτες του Ολυμπιακού αν και λόγω διαφορετικών υποχρεώσεων, στην αποστολή θα ενσωματωθούν και αρκετοί με... δόσεις.

Ο Ολυμπιακός αφού προχώρησε άμεσα στην πρόσληψη του Μπέσνικ Χάσι στην τεχνική ηγεσία, καταστρώνει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, έτσι ώστε μέχρι να φτάσει η ώρα για το 2ο στάδιο της προετοιμασίας στο Βέλγιο στις αρχές Ιουλίου, να έχει ολοκληρωμένο ρόστερ σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό.

Εκτός ομάδες θα πρέπει να θεωρούνται ήδη οι Λεάλι, Παρέδες, Σισοκό, Καρντόσο, Καμπιάσο και Τσόρι Ντομίνγκες ενώ οι διεθνείς Καπίνο, Γιαννιώτης, Ρέτσος, Σιώπης, Φορτούνης, Γιαννιώτας, Ανδρούτσος, Μανθάτης, Νικολάου, Ντα Κόστα, Ανσαριφάρντ και Ελιονούσι, έχουν εξασφαλίσει περισσότερες μέρες άδειας.

Από τους 12 διεθνείς παίκτες, κάποιοι δεν θα μεταβούν καθόλου στην Αυστρία, στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας και θα ενσωματωθούν στην αποστολή με την επιστροφή της στην Ελλάδα. Αυτοί που θα κάνουν το πρώτο ταξίδι είναι οι Χουτεσιώτης, Σκαφίδας, Ντε Λα Μπέγια, Μάρτινς, Μάριν, Ρομαό, Μπουχαλάκης, Μποτία, Σεμπά, Φιγκέιρας και Βιάνα. Ο Χάσι θα πάρει επίσης μαζί του τέσσερις ποδοσφαιριστές από την ακαδημία, τους Τόλι, Πλέγα, Μεγαρίτη και Βρουσάι ενώ δεν αποκλείεται στην παραπάνω 15άδα να ενσωματωθούν οι Ρισβάνης και Κούτρης.

Ερωτηματικό υπάρχει γύρω από τους δανεικούς αφού Ομάρ, Σιόβας και Καραμάνος βρίσκονται σε διακοπές αλλά και σε διαπραγματεύσεις ενώ δύσκολη είναι και η περίπτωση του Λαΐφη, τον οποίο θέλει να αγοράσει η Σταντάρ Λιέγης.

Υπάρχουν όμως και οι δανεικοί, οι οποίοι συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να βρεθούν στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, όπως οι Γούτας, Τσιμίκας, Πάρντο, Μπεν, Μαρτίνες, Βέργος, Σισέ και Ζντιέλαρ.

Ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει από την Αυστρία στις 27 Ιουνίου προκειμένου να συνεχίσει τις προπονήσεις και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για το Βέλγιο στις 5 Ιουλίου όπου θα παραμείνει έως τις 16 του μήνα. Ουσιαστικά εκεί θα αρχίσει το «δέσιμο» της ομάδας ο Χάσι, ελπίζοντας πως θα έχουν έρθει και τα περισσότερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα μιας και στα τέλη του Ιουλίου και συγκεκριμένα 25/26 του μήνα, οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός προετοιμασία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ