Δημοσιογράφος αποκάλυψε πότε θα γίνει ο γάμος του Σάκη Τανιμανίδη με την Χριστίνα Μπόμπα - iefimerida.gr

Δημοσιογράφος αποκάλυψε πότε θα γίνει ο γάμος του Σάκη Τανιμανίδη με την Χριστίνα Μπόμπα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Χριστίνα Μπόμπα ύστερα από μερικούς μήνες διαμονής στον Αγιο Δομίνικο επέστρεψε πριν μερικές ημέρες στην Αθήνα.

Ολοι υπέθεσαν ότι ο λόγος ήταν το μικροατύχημα που είχε κατά την επίσκεψή της σε καταρράκτη του νησιού της Καραϊβικής.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις Ιούν 4, 2017, 6:19πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις Ιούν 7, 2017, 10:54πμ PDT

Ωστόσο, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο ο λόγος είναι λίγο διαφορετικός...

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής Σπίτι μου Σπιτάκη μου στον Alpha αποκάλυψε: «Το Survivor τελειώνει τέλη Ιουνίου. Δεν είναι και εύκολο να ξαναπάει στον Άγιο Δομίνικο η Χριστίνα, καλά, έχει να ετοιμάσει και το γάμο της! Μέσα στο καλοκαίρι θα παντρευτούν, είστε σίγουροι; Κάτι ξέρω!» Και πρόσθεσε... «Παναγία μου, ωχ δεν έπρεπε να το πω», ενώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είπε: «Θα πάρω να ρωτήσω τον Σάκη»!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις Απρ 21, 2017, 7:37πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις Μάρ 28, 2017, 8:34πμ PDT

Σε κάθε περίπτωση το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, όπως έχει ήδη αποκαλύψει ο ίδιος ο παρουσιαστής του Survivor. Η πρόταση γάμου έγινε στο πάρτι που είχε ετοιμάσει η Χριστίνα Μπόμπα για τον καλό της, λίγο πριν αναχωρήσει για την Καραϊβική, τον περασμένο Ιανουάριο. Εκεί, θέλοντας να της κάνει έκπληξη ο Σάκης Τανιμανίδης γονάτισε και την ρώτησε αν θέλει να γίνει γυναίκα του. Η απάντηση ήταν καταφατική! Μάλιστα, ένα μήνα αφότου ξεκίνησε το Survivor η Χριστίνα Μπόμπα παραιτήθηκε από τη δουλειά της και πήγε στον Αγιο Δομίνικο προκειμένου να είναι στο πλευρό του καλού της σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη περίοδο της ζωής του.

Ο Σάκης Τανιμανίδης για την απόφαση του να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του είχε πει: «Της έκανα πρόταση να γίνει γυναίκα μου. Για αρραβώνα δεν γνωρίζω κάτι! Η πρόταση έγινε σε κλίμα εκπλήξεων! Η Χριστίνα μου ετοίμασε ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι έκπληξη και εγώ αποφάσισα να της κλέψω τη δόξα, κάνοντάς της μια μεγαλύτερη έκπληξη!». Σε άλλη συνέντευξή του πάλι, είχε δηλώσει: «Με μεγάλη του χαρά εγκαταλείπω την εργένικη ζωή! Αφού δεν με άφησαν να παίξω στο πραγματικό Survivor εδώ, στον Άγιο Δομήνικο, αποφάσισα να κάνω… Survivor στην προσωπική μου ζωή, έτσι για σπάσιμο».

Ο παρουσιαστής έχει αναφερθεί και στο γάμο του και σε άλλη συνέντευξή του λέγοντας ότι το μόνο που γνωρίζει είναι ότι σίγουρα θα είναι ένα Ποντιακό γλέντι. «Γάμος χωρίς ελληνικά τραγούδια, και σίγουρα χωρίς ποντιακούς χορούς, απλά δεν υφίσταται!», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ