Μετέφερε ναρκωτικά και έβαλε «ασπίδα» τα ανήλικα παιδιά του για να ξεφύγει - iefimerida.gr

Μετέφερε ναρκωτικά και έβαλε «ασπίδα» τα ανήλικα παιδιά του για να ξεφύγει

Μετέφερε ναρκωτικά και έβαλε «ασπίδα» τα παιδιά του για να ξεφύγει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα στο αυτοκίνητο κουβαλούσε ποσότητα ναρκωτικών αλλά και τα 3 ανήλικα παιδιά του τα οποία τα είχε πάρει μαζί του για να τα βάλει «ασπίδα» σε περίπτωση που οι αστυνομικοί έφταναν στα ίχνη του.
Και έτσι έγινε καθώς όταν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που τον παρακολουθούσαν τις τελευταίες ημέρες, το είδαν να παραλαμβάνει ναρκωτικά από «καβάτζα» του έκλεισαν το δρόμο προσπαθώντας να τον ακινητοποιήσουν, στο 6ο χιλιόμετρο της ΕΟ Ηρακλείου Μοιρών.


Εκείνος όμως ανέπτυξε ταχύτητα, εμβόλισε το περιπολικό και δυο ακόμη οχήματα προσπαθώντας να διαφύγει, θέτοντας σε θανάσιμο κίνδυνο τα παιδιά του που ήταν στο πίσω κάθισμα.Ένας από τους αστυνομικούς τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ την ίδια στιγμή συνάδελφοι του άνοιγαν πυρ στον αέρα για να εκφοβίσουν το δράστη, ο οποίος άνοιξε την πόρτα και τράπηκε σε φυγή εγκαταλείποντας τα παιδιά του.

Σύμφωνα με το neakriti.gr οι αστυνομικοί απομάκρυναν από το σημείο τα τρομοκρατημένα παιδιά ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο παρείχε τις πρώτες βοήθειες στο δράστη και τον αστυνομικό που δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.Μέσα στο ΙΧ βρέθηκαν 106 γρ κοκαΐνης σε 70 δόσεις ενώ στο σπίτι του κατασχέθηκαν ζυγαριές ακριβείας και 31.000€ .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ