Συγχαρητήρια Τσίπρα - Μητσοτάκη στην Κατερίνα Στεφανίδη - iefimerida.gr

Συγχαρητήρια Τσίπρα - Μητσοτάκη στην Κατερίνα Στεφανίδη

Φωτογραφία: IntimeNews/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα συγχαρητήρια του για την σημερινή, καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο, της χρυσής Ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη, στη Ρώμη, εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας μέσω Twitter.

«Ακόμα πιο ψηλά η Κατερίνα Στεφανίδη! Στην κορυφή, με την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο. Συγχαρητήρια για τη σπουδαία προσφορά», έγραψε ο πρωθυπουργός στο Twitter.

Ακόμα πιο ψηλά η Κατερίνα Στεφανίδη! Στην κορυφή, με την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο. Συγχαρητήρια για τη σπουδαία προσφορά.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη την χρυσή Ολυμπιονίκη του Ρίο, τονίζοντας πως κρατά την Ελλάδα ψηλά στους αιθέρες.

«Μόνο υπερηφάνεια για την Κατερίνα Στεφανίδη και την κορυφαία επίδοση στον κόσμο φέτος. Μπράβο σου που κρατάς την Ελλάδα ψηλά στους αιθέρες!» σημείωσε στο Twitter.

Μόνο υπερηφάνεια για την Κατερίνα Στεφανίδη & την κορυφαία επίδοση στον κόσμο φέτος. Μπράβο σου που κρατάς την Ελλάδα ψηλά στους αιθέρες!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ