Αποφάσισε να ξυριστεί γουλί για τον νέο του ρόλο ως ομοφυλόφιλος [εικόνες] - iefimerida.gr

Αποφάσισε να ξυριστεί γουλί για τον νέο του ρόλο ως ομοφυλόφιλος [εικόνες]

Αποφάσισε να ξυριστεί γουλί για τον νέο του ρόλο ως γκέϊ παίκτης του ράγκμπι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οτι ένας ηθοποιός κάνει τα πάντα για να υποστηρίξει και να προσαρμοστεί στο ρόλο του είναι γνωστό. Ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ πάντως Μίκυ Ρουρκ αποφάσισε να προχωρήσει στις αλλαγές που απαιτεί ο νέος του ρόλος on camera.Κι έδωσε εντολή να του...πάρουν το σκαλπ!Έτσι ο γνωστός για τις ιδιορρυθμίες του ηθοποιός αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι του για να δείξει ότι είναι ο ιδανικός να υποδυθεί τον Γκάρετ Τόμας ,τον αθλητή του ράγκμπι που δήλωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Βρίσκεται στο Μαϊάμι και κάλεσε εκεί δημοσιογράφους και κάμεραμαν για να είναι παρόντες σε όλο το εγχείρημα. Σύμφωνα με τη Daily Mail έχει ήδη προσλάβει γυμναστή και έχει δηλώσει ότι δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να κάνει ακόμη και πλαστικές επεμβάσεις για να αλλάξει το πρόσωπό του. Όλα για την τέχνη!

Αποφάσισε να ξυριστεί γουλί για τον νέο του ρόλο ως ομοφυλόφιλος [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αποφάσισε να ξυριστεί γουλί για τον νέο του ρόλο ως ομοφυλόφιλος [εικόνες] | iefimerida.gr 1



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ