Stoiximan Basket League: O ΠΑΟ ισοφάρισε σε 2-2, κέρδισε κατά κράτος (71-58) τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Stoiximan Basket League: O ΠΑΟ ισοφάρισε σε 2-2, κέρδισε κατά κράτος (71-58) τον Ολυμπιακό

Φωτογραφία: AΠΕ/ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟ με μια φανταστική εμφάνιση και έναν ηρωικό Νικ Καλάθη κέρδισε κατά κράτος τον Ολυμπιακό με 71-58 και ισοφάρισε σε 2-2 τους τελικούς της Stoiximan Basket League.

Πλέον, ο Πρωταθλητής για φέτος θα κριθεί σε 5ο ματς στο ΣΕΦ την Κυριακή (21:00).

Οι «πράσινοι» ήταν με την πλάτη στον τοίχο, αλλά βγάζοντας τρομερή ενέργεια σε άμυνα και επίθεση, «έπνιξαν» τον Ολυμπιακό, νικώντας τον εύκολα στο ΟΑΚΑ και στέλνοντας τη σειρά των τελικών στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι την Κυριακή.

Από την άλλη, οι «πράσινοι» είχαν τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Καλάθη να μπαίνει «καυτός» στο παρκέ -όχι μόνο από τον πυρετό- με 14 πόντους, όσους είχε και ο Σίνγκλετον, ο οποίος «κατέβασε» και 9 ριμπάουντ. Από ‘κει και πέρα, ο Τζέιμς ήταν όσο περισσότερο μπορούσε πιο… σωστός με 13 πόντους, ενώ και ο Μπουρούσης, που αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα στη μέση από τον τρίτο τελικό, πρόσθεσε από την πλευρά του άλλους 12 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 18-11, 39-28, 59-39, 71-58

Παναθηναϊκός (Πασκουάλ): Τζέιμς 13, Φελντέιν, Γκιστ 8, Γκάμπριελ 5 (1), Σίνγκλετον 14 (2), Ρίβερς 3 (1), Φώτσης, Παππάς 2, Μπουρούσης 12, Καλάθης 14 (2).

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Μπιρτς 5, Παπαπέτρου 3, Πρίντεζης 6, Μάντζαρης 3 (1), Σπανούλης 3, Γκριν 20 (3), Γιανγκ 7, Τολιόπουλος, Ουότερς, Αγραβάνης 2, Μιλουτίνοβ 2, Παπανικολάου 7 (1).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ