Έφυγε από το νοσοκομείο όταν ο γιατρός τής ζήτησε «φακελάκι» - iefimerida.gr

Έφυγε από το νοσοκομείο όταν ο γιατρός τής ζήτησε «φακελάκι»

Έφυγε από το νοσοκομείο γιατί ο γιατρός της ζήτησε «φακελάκι»!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έβαλε τις φωνές , σηκώθηκε από το κρεβάτι του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων που είχε πάει για να χειρουργηθεί και έφυγε για το σπίτι της ασθενής όταν άκουσε τον γιατρό να της ζητάει «φακελάκι».

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και σύμφωνα με το thebest.gr η γυναίκα αντέδρασε στο αίτημα του γιατρού και δεν δίστασε παρά το γεγονός ότι είχε ετοιμαστεί για να μπεί στο χειρουργείο, να φορέσει τα ρούχα της και να καταγγείλει τον γιατρό στην διοίκηση του Νοσοκομείου.

Το περιστατικό παραδέχεται η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων η οποία έβγαλε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι «η διοίκηση ενημερώθηκε σχετικά με το αναφερόμενο περιστατικό και θα προβεί άμεσα σε όλες τις νόμιμες και προβλεπόμενες ενέργειες γι΄αυτό, όπως πράττει άλλωστε και σε κάθε περίπτωση καταγγελλόμενου παρόμοιου ή άλλου περιστατικού, το οποίο προσβάλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και μειώνει το κύρος του Νοσοκομείου μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ