Τηγανιτά αυγά, pancakes, λαχανικά σωτέ, ψητό κοτόπουλο, ακόμα και μακαρόνια. Μπορείτε να μαγειρέψετε τα πάντα στο αντικολλητικό σας τηγάνι και να μην κολλήσει τίποτα. Σωστά; Χρμμ, όχι πάντα.
Υπάρχουν όμως φορές που το φαγητό κολλάει πάνω σε αυτό και εκτός του ότι διαλύεται (και αντί να έχετε μια λεία και αφράτη ομελέτα, έχετε ψίχουλα τηγανιτού αυγού), στην συνέχεια σχηματίζεται μια στρώση καμένου λίπους που δεν φεύγει με το απλό τρίψιμο με το σφουγγάρι.
Τι μπορείτε να κάνετε για να δείτε το τηγάνι σας όπως ήταν και να αποτρέψετε παρόμοιο φαινόμενο σε μελλοντικές μαγειρικές;
Το κόλπο για να καθαρίσεις το ξεραμένο λίπος έχει κολλήσει στο τηγάνι στο BOVARY.GR.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο