Φωτιές τη νύχτα σε διαμερίσματα στο Παλαιό Φάληρο και Κυψέλη - iefimerida.gr

Φωτιές τη νύχτα σε διαμερίσματα στο Παλαιό Φάληρο και Κυψέλη

Φωτιές τη νύχτα σε διαμερίσματα στο Παλαιό Φάληρο και Κυψέλη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο πυρκαγιές σε διαμερίσματα, σημειώθηκαν στη διάρκεια της νύχτας, στην Αττική τρομοκρατώντας τους ανύποπτους ιδιοκτήτες τους που αναγκάστηκαν να τα εγκαταλείψουν στο έλεος της φωτιάς.

Συγκεκριμένα, σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου πολυκατοικίας στο Παλαιό Φάληρο, στην οδό Θησέως 12, εκδηλώθηκε πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και για προληπτικούς λόγους δύο άτομα χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Την φωτιά έσβησαν 5 οχήματα της πυροσβεστικής με 15 πυροσβέστες.

Επίσης στην Κυψέλη στην οδό Καυκάσου, σε διαμέρισμα πέμπτου ορόφου πολυκατοικίας, σημειώθηκε πυρκαγιά από άγνωστη αιτία. Ένα άτομο χρειάστηκε και σε αυτή την περίπτωση, για προληπτικούς λόγους, να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Στην κατάσβεση της φωτιάς πήραν μέρος δύο οχήματα της πυροσβεστικής με επτά πυροσβέστες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ