Τι να μην πάρεις μαζί σου στο ταξίδι ή τις διακοπές [λίστα] - iefimerida.gr

Τι να μην πάρεις μαζί σου στο ταξίδι ή τις διακοπές [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«5 πράγματα που παίρνεις μαζί σου σε κάθε ταξίδι και πάντα το μετανιώνεις αφού τελικά δεν χρησιμοποιείς ποτέ» θα μπορούσε να είναι, εναλλακτικά, ο τίτλος αυτού του άρθρου. Αρκεί να σκεφτείτε πόσες φορές έχετε ιδρώσει να σύρετε το φερμουάρ της βαλίτσας και να την κλείσετε επειδή την έχετε γεμίσει με ρούχα και πράγματα.

Είναι μια παγίδα στην οποία πέφτουμε όλες και συχνά (αν όχι πάντα). Ξεκινάμε να βάζουμε στη βαλίτσα βασικά πράγματα που χρειαζόμαστε για την καθημερινότητα μας, μόνο και μόνο για να καταλήξουμε να σκεφτόμαστε πως θα χωρέσουμε και τη ραπτομηχανή της γιαγιάς μας.
Δε λέμε. Προφανώς χρειάζεστε παραπάνω από μια μπλούζες, μερικά παραπάνω εσώρουχα και ένα πιστολάκι, ειδικά αν σκοπεύετε να λείψετε για παραπάνω από 2 μέρες. Καμία αντίρρηση γι’ αυτά. Πραγματικά όμως τώρα, σε τι θα σας χρησιμεύσει όμως το τρίτο ζευγάρι παπούτσια;

Δες τι δεν χρειάζεται να πάρεις μαζί σου στο ταξίδι στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ταξίδι γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ