Οι διακοπές του τρόμου: Εζησε τις επιθέσεις στο Λονδίνο και την Παναγία των Παρισίων [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι διακοπές του τρόμου: Εζησε τις επιθέσεις στο Λονδίνο και την Παναγία των Παρισίων [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι διακοπές ενός 43χρονου Καναδού στην Ευρώπη δεν εξελίσσονται ιδανικά. Γιατί γίνονται επιθέσεις σε όποιο σημείο πάει.

Ο Μάθιου Σέρι Χολμς ήταν στο Λονδίνο την ημέρα της τρομοκρατικής επίθεσης το περασμένο Σάββατο, ενώ την Τρίτη ήταν ανάμεσα στους εκατοντάδες τουρίστες που εγκλωβίστηκαν στην Παναγία των Παρισίων, όταν ένας άνδρας επιτέθηκε σε αστυνομικούς έξω από τον καθεδρικό, οι οποίοι τον πυροβόλησαν.

«Περιττό να πω ότι η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε νευρικοί. Ημασταν στο Λονδίνο όταν έγινε η επίθεση στη Γέφυρα του Λονδίνου», έγραψε κάποια στιγμή στο Twitter.

Police asking everyone to raise their hands in the church pic.twitter.com/y5KkyWqdWK

Police asking everyone to raise their hands in the church pic.twitter.com/y5KkyWqdWK

Ο Χολμς, ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός σύμφωνα με το βιογραφικό του, περιέγραφε την κατάσταση μέσα στην Παναγία των Παρισίων, όση ώρα ήταν ο κόσμος εγκλωβισμένος, ενώ δημοσίευε και φωτογραφίες.

«Είμαστε εγκλωβισμένοι στην Παναγία των Παρισίων. Κάτι συμβαίνει έξω. Ακούγονται σειρήνες της αστυνομίας. Δεν αφήνουν κανέναν να βγει. Μας είπαν ότι οι πόρτες θα μείνουν κλειδωμένες μέχρι να δώσει εντολή η αστυνομία. Δεν έχουμε ιδέα τι συμβαίνει. Ολοι μέσα στον ναό είναι ασφαλείς. Η αστυνομία ζήτησε από όλους να σηκώσουμε τα χέρια», ήταν μερικές από τις αναρτήσεις του.

«Μας αφήνουν να βγούμε τώρα. Η αστυνομία κάνει σωματική έρευνα σε όλους. Παρά την κατάσταση, οι ιερείς και η αστυνομία ήταν φανταστικοί. Πολύ ευγενικοί και ήρεμοι», έγραψε αργότερα, ενώ βγαίνοντας ανέφερε ότι εκατοντάδες αστυνομικοί και στρατιώτες έχουν αποκλείσει την περιοχή και ο ίδιος μπήκε σε... μπελάδες επειδή τράβηξε μία φωτογραφία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ