Στην Αθήνα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος - iefimerida.gr

Στην Αθήνα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, με αφορμή τις εκδηλώσεις «Καθαρός Ασωπός-Από την ιδέα στην πράξη» που διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Τανάγρας για την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στο πλαίσιο της επίσκεψής του θα μεταβεί στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ενώ θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι δράσεις του «Καθαρός Ασωπός-Από την ιδέα στην πράξη» θα ξεκινήσουν από το πρωί, με την κεντρική εκδήλωση, ωστόσο, να πραγματοποιείται στις 15:00 στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ στο Σχηματάρι.

Παρόντες στην εκδήλωση, εκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, θα είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο αναπληρωτής υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος, ο αναπληρωτής υπ. Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης, ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ