Λαρισαίος πυροσβέστης πιάνει φίδι με γυμνά χέρια! [βίντεο] - iefimerida.gr

Λαρισαίος πυροσβέστης πιάνει φίδι με γυμνά χέρια! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βραβείο τόλμης έπρεπε να πάρει ένας πυροσβέστης στην Λάρισα, ο οποίος ακινητοποίησε ένα φίδι στο κέντρο της πόλης με τα ...χέρια του.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν έπιασε απλά το χέρι του από το λαιμό και το έσφιξε, καθώς χρειάστηκαν μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να καταφέρει να πιάσει το ερπετό το οποίο πηδούσε προς τα πάνω του.

Φορώντας γάντια, ο πυροσβέστης προσπαθεί να πατήσει με τα πόδια του το φίδι, αλλά εκείνο προσπαθεί να τυλιχθεί στα πόδια του, κάνοντας γρήγορες κινήσεις.

Ο πυροσβέστης χωρίς να χάσει καθόλου την ψυχραιμία του, σκύβει προς το μέρος του φιδιού και προσπαθεί να το πιάσει με τα χέρια, ώσπου τα καταφέρνει.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το onlarissa.gr φαίνεται το κατόρθωμα του πυροσβέστη, ο οποίος μπορεί να μην τρόμαξε από το φίδι, αλλά σίγουρα φόβο αισθάνθηκαν όσοι ήταν μπροστά εκείνη την στιγμή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φίδι πυροσβέστης Λάρισα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ