Ο παίκτης που εξαφανίζεται από τους τελικούς - Η ακριβότερη μεταγραφή της Serie A - iefimerida.gr

Ο παίκτης που εξαφανίζεται από τους τελικούς - Η ακριβότερη μεταγραφή της Serie A

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανείς δεν έχει αμφιβολία για την ποιότητά του. Ο Γκονζάλο Ιγουαϊν είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο ωστόσο η καριέρα του έχει... μελανά σημεία.

Ο Αργεντινός άσος ήταν για μια ακόμη φορά απογοητευτικός κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, στον τελικό του Champions League στο Κάρντιφ.

Η Γιουβέντους, η οποία πλήρωσε 90 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Νάπολι το περασμένο καλοκαίρι, σίγουρα θα περίμενε πολλά περισσότερα από τον βασικό σέντερ φορ της εθνικής ομάδας της Αργεντινής.

Ομως δεν ήταν η πρώτη φορά, που ο Ιγουαϊν έδειξε την ίδια εικόνα.

Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 κόντρα στην Γερμανία, είναι ζήτημα αν έκανε επαφή με την μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Στον τελικό του Κόπα Αμέρικα τόσο το 2015 όσο και το 2016 δεν βοήθησε έστω και ελάχιστα την Αργεντινή ενώ χωρίς δικό του γκολ πέρασε και ο τελικός του περασμένου Σαββάτου.

Δεν αποκλείεται πλέον, ο Ιγουαϊν να αντιμετωπίζει και με κάποιο ψυχολογικό προβληματισμό την παρουσία του στους τελικούς αφού εκτός από το γεγονός ότι δεν σκοράρει, δεν πιάνει και καλή απόδοση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γκονζαλο ιγουαιν Γιουβέντους γκολ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ