Survivor: Το ξέσπασμα του Βασάλου και η πρόταση του Ντάνου στη Σάρα [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Το ξέσπασμα του Βασάλου και η πρόταση του Ντάνου στη Σάρα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από το βράδυ της Κυριακής και για 24 ώρες οι φανς του Survivor μπορούν να ψηφίζουν τον αγαπημένο τους παίκτη.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, στο χθεσινό επεισόδιο, ενημέρωσε τους παίκτες για την ψηφοφορία και εξήγησε τον λόγο που πραγματοποιείται η νέα διαδικασία.

«Γνωρίζετε ότι μέχρι σήμερα οι ψηφοφορίες που είχαμε κάθε εβδομάδα για τους υποψήφιους ήταν σχεδόν live. Είχαμε το Συμβούλιο και οι τηλεθεατές μπορούσαν να ψηφίσουν τον παίκτη ή την παίκτρια που προτιμάνε κι έτσι με την ψήφο τους έβγαινε το αποτέλεσμα. Επειδή αυτές τις τελευταίες ημέρες που πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στον μεγάλο τελικό, τα γυρίσματα του παιχνιδιού θα γίνουν πιο γρήγορα, πιο συμπυκνωμένα, θα κάνουμε αυτή τη μεγάλη ψηφοφορία έτσι ώστε να έχουμε μια κατάταξη δημοτικότητας των παικτών και με αυτή την κατάταξη να γίνουν οι επόμενες 5 αποχωρήσεις», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Σύμφωνα με τη διαδικασία, το κοινό θα μπορεί να ψηφίζει για 24 ώρες. Με βάση της θετικές ψήφους θα δημιουργηθεί μία κατάταξη, η οποία θα παραμείνει κρυφή και για το κοινό και τους παίκτες. Η κατάταξη θα είναι αυτή που θα καθορίζει ποιος παίκτης θα αποχωρήσει κάθε φορά.

Μετά τους αγώνες ασυλίας, η ηττημένη ομάδα θα πηγαίνει στο συμβούλιο του νησιού, με τον Σάκη Τανιμανίδη να ανακοινώνει τον παίκτη που θα αποχωρήσει βάσει της ψηφοφορίας που έχει γίνει.

Καταποντίστηκαν οι «Μαχητές» στον αγώνα επάθλου

Στο χθεσινό αγώνα επάθλου, οι «Διάσημοι» έκαναν «περίπατο», κερδίζοντας τους «Μαχητές» με 10-4.

Η πίστα ήταν σχετική εύκολη, με τις βολές να καθορίζουν τον τελικό νικητή. Οι «Διάσημοι» με τον Χρανιώτη να έχει απίστευτη ευστοχία, κατάφεραν να κερδίσουν τους «Μαχητές» με διαφορά έξι πόντων και να απολαύσουν beach party με μπάρμπεκιου.

Εκτός, από το φαγητό, το έπαθλο περιελάμβανε αιώρα, φουσκωτά στρώματα για τη θάλασσα και ρακέτες.

Το ξέσπασμα του Βασάλου

Κωνσταντίνος Βασάλος και Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν αντιμέτωποι σε μία από τις κούρσες. Ο «Μαχητής» αν και ήταν πιο γρήγορος και έφτασε πρώτος στον στόχο, δεν ήταν τόσο καλός στις βολές με αποτέλεσμα ο Ντάνος να του πάρει νίκη λόγω ευστοχίας.

Οταν η ομάδα του τον πλησίασε για να του μιλήσει μετά το τέλος του αγωνίσματος, άρχισαν να ακούγονται «μπιπ», με τον Βασάλο να μην μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του. Μάλιστα, μπήκε στο νερό και άρχισε να ρίχνει μπουνιές.

Επιστρέφοντας λίγο αργότερα, ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του που βγήκε εκτός εαυτού.

«Ζήτησα και συγγνώμη γιατί πάνω εκεί στην ένταση του παιχνιδιού είχα τον Γιάννη να μου λέει πιο χαμηλά, πιο καμπύλη, πιο… πιο… και λίγο ήμουν επηρεασμένος που είχα χάσει και τις δύο προηγούμενες φορές και είπα μια έκφραση, όχι προσωπική, γενικά και έβγαλα έναν εκνευρισμό και του ζήτησα συγγνώμη. Δεν μου αρέσουν αυτές οι εκφράσεις γιατί πάνω στο παιχνίδι πρέπει να είσαι ήρεμος», είπε μιλώντας για το περιστατικό.

Η πρόταση του Ντάνου στην Σάρα

Μετά τη νίκη, οι «Διάσημοι» χαλάρωναν στην καλύβα τους, με την Σάρα να κάνει την εμφάνισή της τρομάζοντας τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Ηρθα να σας καληνυχτίσω» είπε η Σάρα.

«Ώπα ρε πουλάκι μου βγάλε κανένα φλας! Τρόμαξα! Έλα εδώ να μας καληνυχτίσεις και άμα θες κοιμάσαι και εδώ, γιατί σε βλέπω ότι…» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος χωρίς να ολοκληρώσει τη σκέψη του.

«Οχι κουτσαίνω δεν μπορώ. Εχει πρηστεί όλο το πόδι μου», ανέφερε η «Μαχήτρια».

Τότε, ο Γιώργος Αγγελόπουλος της πρότεινε να μείνει εκεί και να στείλουν τον Χρανιώτη να κοιμάται με τους «Μαχητές».

Σάρα θες να σου προτείνω κάτι; Προτείνω να έρθεις εδώ να κοιμηθείς σε εμάς μόνιμα και να πάει ο Χρανιώτης από εκεί.»

Η Σάρα χαμογέλασε και πείραξε τον Γιώργο Χρανιώτη: «Ω! Τι σου είπε!»

«Με πλήγωσες…» είπε εκείνος και ο Μπο τον υπερασπίστηκε:

«Καταρχήν αυτό δεν μπορείς να το αποφασίσεις μόνος σου φίλε, πρέπει να το θέλει όλη η ομάδα. Ο Χρανιώτης δεν πάει πουθενά, μένει εδώ. Από εκεί και πέρα άμα επιμένεις και θέλεις τη Σάρα που κι εμείς τη θέλουμε μπορεί να έρθει».

«Ναι, εγώ έχω φτιάξει διπλό κρεβάτι εδώ πέρα οπότε χωράει», είπε η Βαλαβάνη.

Το τρέιλερ του νέου επεισοδίου:

Βίντεο: Survivor Greece

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor ψηφοφορία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ