Stoiximan Basket League: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός απόψε στο ΣΕΦ για το ποιος θα πάρει… κεφάλι - iefimerida.gr

Stoiximan Basket League: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός απόψε στο ΣΕΦ για το ποιος θα πάρει… κεφάλι

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το 1-1, ήρθε η ώρα για το ποιος θα ξαναπάρει... κεφάλι, απόψε στο ΣΕΦ.

Η προϊστορία λέει πως ο νικητής του 3ου τελικού της Stoiximan Basket League έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα στις 20 από τις 24 σειρές που έχουν γίνει από καταβολής ΕΣΑΚΕ (1992/1993). Αυτό και μόνο αρκεί για να καταλάβει κανείς πόσο σημαντικό είναι το τρίτο ματς της σειράς μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ (21:00, COSMOTE Sport 4).

Αυτή τη φορά ο Βασίλης Σπανούλης θα είναι παρών, έστω και ταλαιπωρημένος από την αμυγδαλίτιδα και τον πυρετό που τον ταλαιπώρησαν, ενώ το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει ξανά στη βοήθεια των Ματ Λοτζέσκι και Ντάνιελ Χάκετ.

Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΣΕΦ με υψηλή αυτοπεποίθηση με στόχο να μη χάσει τη δεύτερη ευκαιρία για το break. Οι «πράσινοι» απέδειξαν σε όλους, πρωτίστως ίσως στους… εαυτούς τους, πως παρά τα όσα έγιναν μετά τον αποκλεισμό από τη Φενέρμπαχτσε παραμένουν πολύ ανταγωνιστικοί.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Σχινάς, Καρακατσούνης και Δεσλής. Ο τέταρτος τελικός θα γίνει την επόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ (21:00).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ