Ο Πούτιν καταδικάζει την «ωμότητα και τον κυνισμό» των επιθέσεων στο Λονδίνο - iefimerida.gr

Ο Πούτιν καταδικάζει την «ωμότητα και τον κυνισμό» των επιθέσεων στο Λονδίνο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν καταδίκασε «την ωμότητα και των κυνισμό» των επιθέσεων στη βρετανική πρωτεύουσα καλώντας σε μεγαλύτερο συντονισμό των προσπαθειών στη μάχη κατά της τρομοκρατίας, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

Ο Πούτιν εξέφρασε τα βαθιά του συλλυπητήρια στο βρετανικό λαό και καταδίκασε την τρομοκρατική επίθεση που έγινε πριν από λίγες ώρες στο Λονδίνο, ανέφερε ο Ντμίτρι Πεσκόφ εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Putin: cruelty and cynicism of London attack are appalling. Condemns terrorism, expresses condolences to British people. pic.twitter.com/dPBsa9cmgD

«Αυτό το έγκλημα μας σοκάρει με την ωμότητα και τον κυνισμό του» είπε ο Ρώσος πρόεδρος σε τηλεγράφημά του προς τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι.

«Ο Ρώσος πρόεδρος εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η κοινή απάντηση σ’ αυτό που συνέβη θα πρέπει να είναι μια ενίσχυση των συνδυασμένων προσπαθειών στη μάχη κατά των δυνάμεων της τρομοκρατίας σ’ ολόκληρο τον πλανήτη», είπε το Κρεμλίνο.

Η ρωσική πρεσβεία στο Λονδίνο επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν Ρώσοι πολίτες μεταξύ των θυμάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ