Πιπιλή: «Κατάντησε η πλατεία Συντάγματος, Βουκουρέστι επί Τσαουσέσκου» - iefimerida.gr

Πιπιλή: «Κατάντησε η πλατεία Συντάγματος, Βουκουρέστι επί Τσαουσέσκου»

βουλευτής ΝΔ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οργισμένη εμφανίστηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή με την ανοχή, που όπως λέει η ίδια έδειξε ο Δήμος Αθηναίων στη μετατροπή της ιστορικής πλατείας Συντάγματος σε λαϊκή αγορά. «Κατάντησε η πλατεία Συντάγματος, Βουκουρέστι επί Τσαουσέσκου».

Η κ.Πιπιλή μιλώντας στο ΣΚΑΪ αναρωτήθηκε γιατί δεν επέλεξαν να γίνει η διανομή των λαχανικών σε όλες τις λαϊκές αγορές της Αθήνας και γιατί αφού τα προϊόντα είναι ασφαλή, όπως δήλωσαν, δεν τα διέθεσαν στο Κέντρο αστέγων του Δήμου Αθηναίων ή στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών που σιτίζει χιλιάδες ανήμπορους συμπολίτες μας.
Κλείνοντας αναρωτήθηκε με ποιο σκεπτικό χρησιμοποιήθηκαν περαστικοί από τη πλατεία Συντάγματος ως «πειραματόζωα» γιατί όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Θήβας, η δωρεάν διανομή καρότων, κρεμμυδιών κ.α. είχε ως στόχο να αποδείξει στους καταναλωτές ότι τα προϊόντα τους είναι ασφαλή»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ