10 πράγματα που κάθε μητέρα πρέπει να έχει στο αυτοκίνητό της - iefimerida.gr

10 πράγματα που κάθε μητέρα πρέπει να έχει στο αυτοκίνητό της

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς αυτά είναι σαν να πηγαίνετε ξυπόλυτη στ’ αγκάθια, σαν να βγαίνετε στον πηγαιμό για την Ιθάκη χωρίς μεταφορικό, σαν να ανεβαίνετε το Έβερεστ με σαγιονάρες. Με μια λέξη: Απαραίτητα. Τόσο για εσάς, όσο και για το παιδί.

Ένα από τα πράγματα που συνειδητοποιεί, δυσκολεύεται να πιστέψει, αλλά τελικά χωνεύει κάθε μητέρα, από τη πρώτη κιόλας μέρα που φέρνει στον κόσμο, και μετέπειτα στο σπίτι, ένα παιδί, είναι ότι από εδώ και πέρα η τσάντα της θα είναι σημαντικά πιο βαριά. Tσάντες για πάμπερς, τσάντες για αλλαξιές, τσάντες για μπιμπερό, άλλες για παιχνίδια και άλλες για πιπίλες. Και όλα αυτά για να είστε ετοιμοπόλεμη σε περίπτωση γκρίνιας, γοερών κλαμάτων ή άλλων εξίσου ευχάριστων απροόπτων. Ναι, η αλήθεια είναι πως το να βγαίνεις από το σπίτι μαζί με ένα μωρό δεν είναι αυτό που θα λέγαμε «εύκολο».

Για να γλιτώσετε από την προετοιμασία (ή τουλάχιστον ένα μέρος αυτής) προτείνουμε κάποια αντικείμενα που μπορείτε να έχετε μόνιμα μέσα στο αυτοκίνητο σας ώστε να σας σώσουν την κατάλληλη στιγμή και να σας γλιτώσουν από έξτρα τρεξίματα. Άλλωστε η προνοητικότητα είναι η καλύτερη λύση για όλα.

Διαβάστε τα 10 σωτήρια αντίκειμενα που πρέπει να έχετε στο αυτοκίνητο αν είστε μητέρα στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαμά παιδί Πρώτες Βοήθειες αυτοκίνητο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ