Ολυμπιακός: «Παίζει» δυνατά η λύση του Χάβι Γκράθια - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: «Παίζει» δυνατά η λύση του Χάβι Γκράθια

Φωτογραφία: Google
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ακόμη σε αναζήτηση προπονητή, παρότι μπήκε ο Ιούνιος και... επίσημα.

Στη λίστα του ΟΣΦΠ για την θέση του προπονητή και μάλιστα σε περίοπτη θέση επέστρεψε η περίπτωση του Ισπανού Χάβι Γκράθια. Λίγο μετά την επισημοποίηση του «διαζυγίου» του 47χρονου με την Ρούμπιν Καζάν τα σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων»... φούντωσαν ξανά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Πειραιώτες «παλεύουν» την συγκεκριμένη υπόθεση και βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ισπανό προπονητή, ο οποίος γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα από το πέρασμά του από την Κέρκυρα και τον Ολυμπιακό Βόλου πριν λίγα χρόνια.

Ο Ολυμπιακός πάντως ποντάρει αρκετά στον Αρμάντο Μάριο Χουσίγιος, καθώς ο Αργεντινός είχε συνεργαστεί με τον Χάβι Γκράθια στην Μάλαγα, όταν βρισκόταν στον σύλλογο στην θέση του Αθλητικού διευθυντή, ενώ ο δεύτερος στον πάγκο της ομάδας της Ανδαλουσίας.

Το νέο όνομα που έρχεται στην επικαιρότητα είναι αυτό του Αργεντινού τεχνικού, Πάμπλο Γκέδε. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cooperativa.cl, αυτόν τον προπονητή ήθελε να πάρει μαζί του στη Σπόρτινγκ Χιχόν ο Αρμάντο Μάριο Χουσίγιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χαβι γκραθια Ολυμπιακός προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ