Οι δύο πρίγκιπες μιλούν για την Νταϊάνα: Την απογοητεύσαμε, δεν καταφέραμε να την προστατέψουμε - iefimerida.gr

Οι δύο πρίγκιπες μιλούν για την Νταϊάνα: Την απογοητεύσαμε, δεν καταφέραμε να την προστατέψουμε

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εξομολόγηση ότι ο ίδιος και ο αδερφός του ένιωσαν ότι απογοήτευσαν τη μητέρα τους επειδή απέτυχαν να την προστατέψουν προχώρησε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, σε συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι στο BBC.

Σε αυτή τα δύο αδέρφια αναφέρθηκαν κυρίως στην εβδομάδα που ακολούθησε το θάνατο της μητέρας τους, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, τον Αύγουστο του 1997 στο Παρίσι.

Όπως εξήγησε ο ίδιος και ο αδερφός του ήταν τελικά έτοιμοι να μιλήσουν για τη μητέρα τους «γιατί νιώθουμε ότι της το χρωστάμε». «Νομίζω ότι ένα στοιχείο αυτού είναι ότι νιώσαμε σαν να την απογοητεύσαμε όταν ήμασταν νεότεροι», συμπλήρωσε.

«Δεν μπορούσαμε να την προστατεύσουμε. Νιώθουμε ότι εμείς τουλάχιστον της οφείλουμε 20 χρόνια μετά να υπερασπιστούμε το όνομά της και να υπενθυμίσουμε σε όλους τον χαρακτήρα της και ο άνθρωπος που ήταν. Να κάνουμε το καθήκον μας ως γιοι προστατεύοντάς την», είπε ο Ουίλιαμ ο οποίος όταν συνέβη το τραγικό δυστύχημα ήταν μόλις 15 ετών.

Στη συνέντευξη οι δύο πρίγκιπες αναφέρονται στη στιγμή που έμαθαν για το θάνατο της μητέρας τους και για τα συναισθήματά τους τη στιγμή που βρισκόντουσαν πίσω από το φέρετρό της.

Οι δύο πρίγκιπες μιλούν για την Νταϊάνα: Την απογοητεύσαμε, δεν καταφέραμε να την προστατέψουμε | iefimerida.gr 0

Ο Χάρι από την πλευρά του εξηγεί ότι τον σόκαρε η αγάπη που έδειξε ο κόσμος για τη μητέρα του. «Την ίδια στιγμή ήταν όμορφο, και ήταν καταπληκτικό, τώρα κοιτώντας πίσω ήταν εκπληκτικό ότι η μητέρα μας είχε τόσο τεράστια επίδραση σε τόσους πολλούς ανθρώπους. Όταν είσαι τόσο μικρός και σου συμβαίνει κάτι σαν αυτό, νομίζω ότι κάθεται εδώ μέσα, εκεί, οπουδήποτε -στην καρδιά, το μυαλό, και μένει εκεί για πολύ πολύ καιρό. Νομίζω ότι ποτέ δεν πρόκειται να είναι εύκολο για τους δυο μας να μιλήσουμε για τη μητέρα μας, αλλά 20 χρόνια μετά μοιάζουν σαν μια καλή στιγμή για να υπενθυμίσουμε στους ανθρώπους τη διαφορά που έκανε όχι μόνο στη Βασιλική Οικογένεια, αλλά και στον κόσμο», είπε ο Χάρι.

Η συνέντευξη στο BBC έρχεται λίγες μέρες αφού η βιογράφος της Νταϊάνα, η δημοσιογράφος Τίνα Μπράουν, περιέγραψε την κατάσταση σύγχυσης στην οποία βρέθηκαν οι δύο πρίγκιπες μετά τον θάνατο της μητέρας τους. Σύμφωνα με την ίδια, ο Χάρι ήταν τόσο μπερδεμένος που η ζωή στα παλάτια συνέχισε να κυλά σε κανονικούς ρυθμούς που ρώτησε τον πατέρα του αν είναι αλήθεια ότι η μητέρα του πέθανε.

Οι δύο πρίγκιπες μιλούν για την Νταϊάνα: Την απογοητεύσαμε, δεν καταφέραμε να την προστατέψουμε | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ