Ασυνείδητοι γονείς- Αφησαν το 1 έτους μωρό τους μόνο του στο λούνα παρκ για να κάνουν... ρόδα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ασυνείδητοι γονείς- Αφησαν το 1 έτους μωρό τους μόνο του στο λούνα παρκ για να κάνουν... ρόδα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα μωράκι ενός έτους έμεινε μόνο του για περισσότερο από μία ώρα στο καρότσι δίπλα από ένα σκουπιδοτενεκέ στο λούνα παρκ, προκειμένου οι γονείς του να κάνουν... ρόδα.

Κι όμως οι ασυνείδητοι γονείς άφησαν το μωρό μόνο του σε μία γωνία του λούνα παρκ, προκειμένου να μπουν στο αγαπημένο τους παιχνίδι και να διασκεδάσουν.

Ασυνείδητοι γονείς- Αφησαν το 1 έτους μωρό τους μόνο του στο λούνα παρκ για να κάνουν... ρόδα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μάλιστα το μωρό βρήκε ένα ζευγάρι, όπου ειδοποίησε αμέσως την ασφάλεια, η οποία με την σειρά της κάλεσε την αστυνομία.

«Ήμασταν τόσο σοκαρισμένοι που κάποιος άφησε έτσι το μωρό και το χειρότερο είναι πως η ασφάλεια μας είπε πως συμβαίνει συχνά», ανέφερε η 22χρονη που βρήκε το μωράκι.

Η ίδια εξήγησε πως στεκόταν πάνω από το καροτσάκι για περισσότερο από 15 λεπτά και κανένας όλη αυτή την ώρα δεν είχε εμφανιστεί, με αποτέλεσμα η νεαρή να καλέσει την αστυνομία.

Ασυνείδητοι γονείς- Αφησαν το 1 έτους μωρό τους μόνο του στο λούνα παρκ για να κάνουν... ρόδα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μόλις είδε τι είχε συμβεί, η οικογένεια ισχυρίστηκε πως είχαν αφήσει την 11χρονη κόρη της να την προσέχει, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Ασυνείδητοι γονείς- Αφησαν το 1 έτους μωρό τους μόνο του στο λούνα παρκ για να κάνουν... ρόδα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Πάντως, οι αρχές διεξάγουν μία συμπληρωματική έρευνα για το συμβάν, ενώ το περιστατικό αναφέρθηκε και στην τοπική υπηρεσίας προστασίας του παιδιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λούνα παρκ μωρό γονείς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ