Σαββίδης: «Ο ΠΑΟΚ ένωσε κόκκινους, πράσινους και κίτρινους» - iefimerida.gr

Σαββίδης: «Ο ΠΑΟΚ ένωσε κόκκινους, πράσινους και κίτρινους»

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον δικό του μίνι απολογισμό για όσα συνέβησαν αυτή τη σεζόν στο ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε ο Ιβάν Σαββίδης ο οποίος παράλληλα έριξε... βόμβα «συμμαχίας» Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ κατά του ΠΑΟΚ.

Καταγγελία για απειλές σωματικής βίας από τον πρόεδρο του Δικεφάλου του Βορρά.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Ιβάν Σαββίδης μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, στην κάμερα της Nova:

«Δόξα το θεό τελείωσε η σεζόν. Έτσι μπορούμε τώρα να σκεφτούμε και να αναλύσουμε τα λάθη που έγιναν, να θέσουμε νέους στόχους και να ορίσουμε τους τρόπους επίτευξης των στόχων αυτών. Γενικώς μπορούμε να πούμε ότι ο στόχος της σεζόν δεν επετεύχθη. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάπου κερδίζεις, κάπου χάνεις. Εγώ θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια το Κύπελλο και αδικαιολόγητα χάσαμε την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Θέλω να συγχαρώ την ομάδα που πήρε την πρόκριση αλλά σε αυτό το σημείο δεν τελειώνει η ζωή. Θεωρώ ότι τώρα είναι η φάση που θα πρέπει να προετοιμαστούμε και να διεξαχθούν οι εκλογές της ΕΠΟ ούτως ώστε να μην ξαναυπάρξει τέτοια απαράδεκτη διαιτησία όπως σήμερα.

Είμαι χαρούμενος και εκτιμώ ότι όλοι όσοι έστω και λίγο αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει στην Ελλάδα εκτιμώ ότι επιτέλους κατάλαβαν ότι εγώ δεν είμαι χαλίφης. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να γίνω, απλά δεν έχω τέτοιες αρχές. Θέλω να πω ότι σήμερα κατά πάσα πιθανότητα η ομάδα διαιτητών δούλεψε πολύ καλά για τον δικό τους χαλίφη. Ήρθαν με τον δικό τους στόχο εδώ και εγώ αντιλαμβάνομαι ότι όταν πρέπει να σκοτώσουν τον ΠΑΟΚ, βάζουν αυτό τον διαιτητή. Εκτιμώ όμως πως η καριέρα του έχει ολοκληρωθεί. Έχω τις ικανότητες να τον στείλω στη σύνταξη και τέτοιοι διαιτητές δεν πρέπει να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο ακόμη και όταν σφυρίζουν υπέρ του ΠΑΟΚ.

Οι ίδιοι θα επιβεβαιώσουν ότι εγώ σήμερα τους είπε πως έχω μια παράκληση, να σφυρίξουν αυτά που βλέπουν. Αλλά όμως αν είναι τυφλοί δεν πρέπει να σφυρίζουν. Δεν λέω σήμερα χάσαμε την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, χάσαμε την πρόκριση πολύ νωρίτερα από σήμερα. Προφανώς κάπου υπήρξε και ψυχολογικό κενό μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ μετά ξεκίνησε και η ψυχολογική επίθεση των απειλών της σωματικής βίας εναντίον μας.

Βλέπετε ποια είναι η δύναμη του ΠΑΟΚ. Μπόρεσε να ενώσει κόκκινους, πράσινους, κίτρινους. Ας χαίρονται για αυτό μεταξύ τους γιατί είναι εχθροί και τους κάναμε φίλους. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της σεζόν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ