Γεννηματά: «Σχέδιο Ελλάδα» -Για να πάρουμε τη χώρα πίσω - iefimerida.gr

Γεννηματά: «Σχέδιο Ελλάδα» -Για να πάρουμε τη χώρα πίσω

Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αυτή την ώρα, τη δύσκολη ώρα για το Έθνος είναι η ώρα, να καταστρώσουμε ένα σχέδιο Ελπίδας. Ένα σχέδιο για την Ελλάδα», είπε η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση στη Λαμία.

«Το σχέδιο για να πάρουμε την Ελλάδα πίσω, για να πάρει ο Ελληνικός Λαός τη χώρα του πίσω», πρόσθεσε.

Παράλληλα εξήγησε τη φιλοσοφία του νέου προγράμματος του κόμματός της:

1. Το «σχέδιο Ελλάδα» έχει την εξής φιλοσοφία: Πρέπει να υπάρξουν πιλοτικά projects αναπτυξιακά, διακλαδικά σε κάθε Περιφέρεια συμφωνημένα με τους παραγωγικούς φορείς και την Αυτοδιοίκηση.

2. Στη βάση αυτών των αναγκών η Βουλή θα νομοθετήσει με διαδικασίες fast track όπως κάναμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες για να ολοκληρωθούν αυτά τα έργα. Και αυτή η νομοθέτηση θα παραμείνει για κάθε επένδυση από δω και πέρα.

3. Η κεντρική φιλοσοφία του σχεδίου μας, στηρίζεται και σε μεγάλες επενδύσεις αλλά και σε κίνητρα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, γιατί οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας.

«ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, και όσοι τους υπηρετούν, από το οικονομικό ή μιντιακό κατεστημένο, κάνουν και θα κάνουν τα πάντα για να ανακόψουν αυτή την προοπτική. Κοινός στόχος τους να περιφρουρήσουν το τεχνητό δίπολο του μικρού δικομματισμού.
Δεν μας επηρεάζουν, δεν έχουν τύχη αυτές οι μεθοδεύσεις. Στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς καθοριστική ενίσχυση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, απλά δεν μπορεί να υπάρξει», τόνισε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Είναι τόσο καθαρό που κανείς δεν δικαιούται να κάνει ότι δεν το καταλαβαίνει», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φώφη Γεννηματά Λαμία ΠΑΣΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ