Η ατάκα του Ντάνου στην Βαλαβάνη για τα πουλιά, που λύγισε τους πάντες από το γέλιο [βίντεο] - iefimerida.gr

Η ατάκα του Ντάνου στην Βαλαβάνη για τα πουλιά, που λύγισε τους πάντες από το γέλιο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα... πουλιών έπεσε ο Κώστας Κοκκινάκης, του οποίου τη μύτη τσίμπησε ένα οργισμένο πτηνό που είχε τη φωλιά του κάπου στην παραλία του Αγίου Δομίνικου όπου τους τελευταίους μήνες φιλοξενεί και τον πολίστα.

Μαζί του βρισκόταν και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη την οποία ο πολίστας προσπαθούσε να πείσει να πλησιάσει στη φωλιά των πουλιών. Εκείνη αντιστεκόταν και σε κάποια στιγμή, σε αντίδραση στον Κώστα Κοκκινάκη που επέμενε να την τραβάει, άρχισε να του φωνάζει «είσαι βλάκας!».

Φυσικά, το θέμα σχολιάστηκε και από τον Σάκη Τανιμανίδη ο οποίος με σοβαροφανές ύφος ρώτησε για την... επίθεση των πουλιών τον παίκτη των Διασήμων, ο οποίος, με ανάλογο ύφος του απάντησε, κάνοντας τους υπολοίπους να κλαίνε από τα γέλια.

Μια... άλλη νότα έδωσε πάντως το σχόλιο του Ντάνου προς την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, καθώς η συζήτηση για τα πουλιά συνεχιζόταν. «Δεν έχεις ξαναδεί τόσο μεγάλο πουλί, ε;» της είπε «λυγίζοντάς» την από το γέλιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor ντανος Ευρυδίκη Βαλαβάνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ