Εγραψαν τραγούδι για τη Μέι: «Ψεύτρα-Ψεύτρα» -Στην κορυφή των βρετανικών charts [βίντεο] - iefimerida.gr

Εγραψαν τραγούδι για τη Μέι: «Ψεύτρα-Ψεύτρα» -Στην κορυφή των βρετανικών charts [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θραύση κάνει στη Μεγάλη Βρετανία το τραγούδι «Liar liar GE2017» (ψεύτρα ψεύτρα γενικές εκλογές 2017) κατά της Τερέζα Μέι.

Το συγκρότημα Captain SKA έχει κατακτήσει την κορυφή της Amazon με τα τραγούδια τα οποία μεταφορτωθήκαν στη Βρετανία και έχει καταλάβει τη δεύτερη θέση στα iTunes της Apple, παρά το γεγονός ότι δεν παίζεται στα ραδιόφωνα.

Το τραγούδι χλευάζει το σύνθημά της περί «ισχύος και σταθερότητας» ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 8ης Ιουνίου ενώ κατηγορεί τις πολιτικές λιτότητας, που εφάρμοσε το Συντηρητικό Κόμμα της Βρετανίας.

Το τραγούδι περιέχει σειρά αποσπασμάτων από ομιλίες της Μέι ενώ το ρεφρέν λέει «είναι ψεύτρα, ψεύτρα, όχι, δεν μπορείς να την εμπιστευτείς».

«Όλοι μας ξέρουμε ότι στους πολιτικούς αρέσει να λένε ψέματα/Μεγάλα, μικρά, ψέματα/Το να λένε ότι είναι ισχυροί και σταθεροί, δεν παραπλανούν/Συνεχίζουν να μας εξαπατούν» λέει στη συνέχεια.

«Η επιτυχία του τραγουδιού δείχνει ότι οι πολίτες κουράστηκαν με αυτήν την κυβέρνηση των πλούσιων, για τους πλούσιους» επισημαίνεται σε μια ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Official UK Charts Company.

Εκπρόσωπος τύπου του Συντηρητικού Κόμματος της Μέι δεν θέλησε να σχολιάσει το τραγούδι.

Ωστόσο, το ραδιοφωνικό δίκτυο BBC δεν παίζει ολόκληρο το τραγούδι, αν και μετέδωσε ένα κλιπ διάρκειας 5 δευτερολέπτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τερέζα Μέι Βρετανία τραγούδι ψεύτρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ