Ντε Νίρο σε φοιτητές: Οι ΗΠΑ του Τραμπ έχουν γίνει μία τραγική, ηλίθια κωμωδία -Κλειδώστε την πύλη και μείνετε εδώ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ντε Νίρο σε φοιτητές: Οι ΗΠΑ του Τραμπ έχουν γίνει μία τραγική, ηλίθια κωμωδία -Κλειδώστε την πύλη και μείνετε εδώ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ΗΠΑ του Ντόναλντ Τραμπ έχουν εξελιχθεί σε μία τραγική, ηλίθια κωμωδία, είπε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, βάλλοντας ξανά κατά του Αμερικανού προέδρου.

Ο ηθοποιός είπε τα παραπάνω σε ομιλία του προς φοιτητές στο Brown University, κατά την τελετή στην οποία του απονεμήθηκε τιμητικό διδακτορικό Καλών Τεχνών.

«Οταν αρχίσατε να σπουδάζετε, η χώρα ήταν ένα συναρπαστικό, εμψυχωτικό θεατρικό. Θα αποφοιτήσετε σε μία τραγική, ηλίθια κωμωδία. Η συμβουλή μου είναι να κλειδώσετε την πύλη του πανεπιστημίου και να μείνετε εδώ», τους είπε.

«Αλλά αν φύγετε, εργαστείτε για την αλλαγή. Εργαστείτε για να σταματήσετε την τρέλα. Αρχίστε τώρα, ώστε οι επόμενοι να αποφοιτήσουν σε έναν καλύτερο κόσμο», πρόσθεσε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρόμπερτ Ντε Νίρο Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ