6 μαγαζιά για να πιεις φθηνό κοκτέιλ μετά τη δουλειά και να πάρεις και ρέστα - iefimerida.gr

6 μαγαζιά για να πιεις φθηνό κοκτέιλ μετά τη δουλειά και να πάρεις και ρέστα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποτελεί εργαλείο του μάρκετινγκ για τα καταστήματα, όμως το «happy hour» είναι πραγματικά η πιο χαρούμενη περίοδος της ημέρας για όλους εκείνους τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά από νωρίς το πρωί, έχουν σχολάσει αλλά δεν έχουν καμία απολύτως διάθεση για επιστροφή στο σπίτι.

Είναι εκείνη η ώρα, κάπου λίγο μετά τις 18:00, που αναζητούν κάτι απολαυστικό και δροσιστικό για τον ουρανίσκο τους, σε ένα χαλαρό περιβάλλον στο οποίο θα μπορέσουν να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές, να πατήσουν «delete» στις υποχρεώσεις και τα άγχη και να αναζωογονηθούν.

Σε αυτή την ανάγκη ανταποκρίνονται για άλλη μια φορά τα μπαρ της πόλης, από το κέντρο μέχρι τα Β.Π. τα οποία προσφέρουν απλόχερα χαμόγελα, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να δοκιμάσουν ξανά και ξανά κοκτέιλ και ποτά στις πιο προσιτές τιμές, για να μείνει και «ρευστό» στην τσέπη όλο το μήνα.

Δείτε ποια είναι τα μπαρ με happy hour στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ happy hour κοκτέιλ μπαρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ