Η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών πίσω από τις επιθέσεις σε Eurobank και Υπουργείο Εργασίας [pdf] - iefimerida.gr

Η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών πίσω από τις επιθέσεις σε Eurobank και Υπουργείο Εργασίας [pdf]

Φωτογραφία: ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ/Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα 8 χρόνια μνημονιακής πολιτικής και οι αντιλαϊκές κινήσεις απέναντι σε συνταξιούχους, ανέργους, υπαλλήλους κλπ, είναι μεταξύ άλλων οι λόγοι που επικαλείται η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών αναλαμβάνοντας την ευθύνη στις βομβιστικές επιθέσεις σε Eurobank και Υπουργείο Εργασίας.

Με ένα μακροσκελές και αρκετά αναλυτικό κείμενο, που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών ανέλαβε την ευθύνη για την απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στο Υπουργείο Εργασίας στις 12 Δεκεμβρίου του 2016 αλλά και τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία της Eurobank στην οδό Σανταρόζα στις 19 Απριλίου του 2017.

Επικαλούμενη λόγια του Μπρεχτ αλλά και αναφερόμενοι σε αρκετά σημεία σε δηλώσεις του Πάνου Καμμέννου, της Έφης Αχτσιόγλου αλλά και του Σόιμπλε, η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών καλεί κλείνοντας την ανάρτησή της «τα επαναστατικά κινήματα να δυναμώσουν την αντίσταση ενάντια στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση με τη συμμετοχή στις μαχητικές κινητοποιήσεις ενάντια στη σύνοδο κορυφής των G-20 που θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Ιουλίου στο Αμβούργο της Γερμανίας».

Δείτε το κείμενο με την ανάληψη ευθύνης εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ