Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης και η αγαπημένη του σκηνοθέτις Δέσποινα Μαραγκουδάκη.
Ο γάμος και η μίνι δεξίωση που ακολούθησε έγιναν στην ταράτσα του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων με φόντο την Ακρόπολη!
Όπως διαβάζουμε στην Espresso, το ζευγάρι ήθελε έναν αντισυμβατικό γάμο και έτσι η νύφη με τις επτά παράνυφους της μπήκαν στο μετρό, κέρασαν τσικουδιές και τραγουδούσαν το «Σήμερα γάμος γίνεται», ώσπου έφθασαν κάτω από τον Ιερό βράχο της Ακρόπολης που τους περίμενε ο γαμπρός με όλους τους καλεσμένους.
Το ζευγάρι ήταν χαλαρό και χαμογελαστό και μετά το γάμο ακολούθησε μεγάλο γλέντι με ποτά, λαχταριστά φαγητά και το παραδοσιακό γαμοπίλαφο.
![Παντρεύτηκε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης -Ανατρεπτικός γάμος κάτω από την Ακρόπολη [εικόνες] | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/2017-05/gamos4_h_645_450.jpg?itok=0ckVmuYU)
![Παντρεύτηκε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης -Ανατρεπτικός γάμος κάτω από την Ακρόπολη [εικόνες] | iefimerida.gr 1](/sites/default/files/styles/in_article/public/2017-05/gamos_34.jpg?itok=6eOtS-y0)
![Παντρεύτηκε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης -Ανατρεπτικός γάμος κάτω από την Ακρόπολη [εικόνες] | iefimerida.gr 2](/sites/default/files/styles/in_article/public/2017-05/gamos3_20.jpg?itok=wZHxJHgO)
![Παντρεύτηκε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης -Ανατρεπτικός γάμος κάτω από την Ακρόπολη [εικόνες] | iefimerida.gr 3](/sites/default/files/styles/in_article/public/2017-05/gamos5_9.jpg?itok=tCfrN25w)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο