Το Twitter αποθεώνει την Μέρκελ για την πονηρή γκριμάτσα -Μετά τα όσα είπε για τις ΗΠΑ [εικόνες] - iefimerida.gr

Το Twitter αποθεώνει την Μέρκελ για την πονηρή γκριμάτσα -Μετά τα όσα είπε για τις ΗΠΑ [εικόνες]

Φωτογραφία: Twitter @MrJonathanKing
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ δήλωσε την Κυριακή πως η Γερμανία και η Ευρώπη δεν μπορούν πλέον να βασίζονται στις ΗΠΑ και τη Βρετανία, λόγω του Ντόναλντ Τραμπ και του Brexit.

«Οι καιροί που μπορούσαμε να βασιζόμαστε πλήρως σε άλλους έχουν περάσει. Αυτό κατάλαβα τις τελευταίες ημέρες. Εμείς οι Ευρωπαίοι πρέπει πραγματικά να πάρουμε τη μοίρα στα χέρια μας», υπογράμμισε η Γερμανίδα καγκελάριος σε προεκλογική καμπάνια του CSU και έπειτα ήπιε μία μπύρα.

Trump: "I'm King of the world!"
Merkel: "Hold my beer ..." pic.twitter.com/lYVT1oIfl0

Κρατώντας το ποτήρι στο χέρι είχε ένα «πονηρό» χαμόγελο, που οι χρήστες του Twitter λάτρεψαν, όπως αναφέρει ο Independent.

No joke: This was Merkel right after saying Germany can't rely on the US or UK anymore pic.twitter.com/p1TbMjonHH

«Η νέα επικεφαλής του ελεύθερου κόσμου», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter, ενώ ένας άλλος ανέφερε: «Τραμπ: Είμαι ο βασιλιάς του κόσμου! Μέρκελ: Κράτα τη μπύρα μου».

Εννας άλλος «ανακάλυψε» το κρυφό της ημερολόγιο και μοιράστηκε στο κοινωνικό δίκτυο τις σκέψεις της: «Το κρυφό ημερολόγιο της Μέρκελ: Ο Τραμπ ήρθε στην Ευρώπη. Ηταν χειρότερο απ’ ότι φοβόμουν. Ξέρω δεν μπορούμε να τον εμπιστευτούμε. Τώρα, χρειάζομαι μια μπύρα..».

Η φωτογραφία της Μέρκελ με την μπύρα στο χέρι έκανε τον γύρο του Twitter, με ορισμένου χρήστες να θυμούνται και παλαιότερες στιγμές της Γερμανίδας καγκελάριου με μια μπύρα στο χέρι.

Terwijl heel de wereld loopt te hold my beer'en, ga ik hey wat zijn er eigenlijk veel foto's van Merkel met bier. pic.twitter.com/7jSSh7MUij

Merkel’s Secret Diary:
Trump came to Europe
It was worse than we could fear
We know we can’t trust him
Now I need a beer#merkel #G7 pic.twitter.com/APPgfT1Foz

she knew pic.twitter.com/6s62tXFtzR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άνγκελα Μέρκελ Μπύρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ