Αυτή είναι η ασιατική υπερτροφή που καίει το λίπος και εξαφανίζει την κυτταρίτιδα (και τη βρίσκουμε παντού) - iefimerida.gr

Αυτή είναι η ασιατική υπερτροφή που καίει το λίπος και εξαφανίζει την κυτταρίτιδα (και τη βρίσκουμε παντού)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί το 2015 να ήταν η χρονιά που χαρακτηρίσθηκε ως «η πιο θρεπτική τροφή στον κόσμο» από τον παγκοσμίου φήμης σεφ, Τζέιμι Ολιβερ, αλλά στην ασιατική κουζίνα καταναλώνεται καθημερινά εδώ και χιλιάδες χρόνια και θεωρείται κάτι σαν τα δικά μας λαχανικά, με τη διαφορά ότι αυτή προέρχεται από τη θάλασσα.

Η βρώσιμη μορφή της μπαίνει πια και στο πιάτο της δυτικής κουλτούρας που την έχει «αγκαλιάσει» και υπόσχεται να γίνει ο σύμμαχος σας στο αδυνάτισμα αφού αποτελεί πηγή πολύτιμων για τον οργανισμό θρεπτικών στοιχείων, αλλά και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, του πιο ενοχλητικού «εχθρού» των γυναικών, μέσα από τον τομέα της κοσμετολογίας, γιατί βοηθά στη συντήρηση της όψης του δέρματος, το ενυδατώνει σε βάθος και κάνει σύσφιξη και λείανση.

Δείτε ποια είναι αυτή η υπερτροφή στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ