Με μια φωτογραφία από το 1991 τα συλλυπητήρια του Αμερικανού πρέσβη για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη - iefimerida.gr

Με μια φωτογραφία από το 1991 τα συλλυπητήρια του Αμερικανού πρέσβη για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την ανάρτηση μίας φωτογραφίας στο Twitter από την επίσκεψη του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου στη νατοϊκή βάση της Σούδας τον Ιούλιο του 1991, o Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, εκφράζει τη συλλυπητήριά του για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος να εκφωνεί λόγο με τον τότε πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να κάθεται δίπλα του.

Still proudly displayed @NSA_SoudaBay this photo reminds us of the partnership between PM Mitsotakis & President Bush pic.twitter.com/dffsjqxArI

Με μια φωτογραφία από το 1991 τα συλλυπητήρια του Αμερικανού πρέσβη για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη | iefimerida.gr 0

Ο Τζέφρι Πάιατ έκανε αναφορά και στη συμβολή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας- ΗΠΑ σημειώνοντας ότι ο εκλιπών ήταν ο πρώτος πρωθυπουργός της Ελλάδας που επίσκεφτηκε μετά από 27 χρόνια τον Λευκό Οίκο.

Στην πρώτη του ανάρτηση ο Αμερικανός πρέσβης έγραψε «ένας ακόμα σπουδαίος πολιτικός πέθανε αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι σκέψεις και τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια Μητσοτάκη».

Με μια φωτογραφία από το 1991 τα συλλυπητήρια του Αμερικανού πρέσβη για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ