Πώς να σώσεις μια σχέση που οδεύει προς το χωρισμό - iefimerida.gr

Πώς να σώσεις μια σχέση που οδεύει προς το χωρισμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι τσακωμοί έχουν γίνει πιο συχνοί, οι εκνευριστικές του συνήθειες σας φαίνονται ακόμα πιο ανυπόφορες και νιώθετε ότι μεταξύ σας υπάρχει περισσότερος ανταγωνισμός, παρά ενδιαφέρον και φροντίδα. Ψυχραιμία.

Εκτός του ότι κάποια στιγμή το ροζ σύννεφο πάνω στο οποίος ζείτε εξατμίζεται, η δυναμική μιας σχέσης αλλάζει κατά καιρούς. Και σε αυτό ακριβώς το σημείο είναι που μπαίνει ο παράγοντας «προσπάθεια» αρκεί, φυσικά, να υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές (με ένα πανί, δεν ταξιδεύει κανένα ιστιοφόρο-δική μας παροιμία).
Γι' αυτό το λόγο, ακόμα κι αν όλα δείχνουν πως η σχέση σας βρίσκεται στο ναδίρ της (ή έστω δεν περνάει και την καλύτερη της φάση), δεν χρειάζεται να προβείτε σε βιαστικές κινήσεις. Τουλάχιστον όχι πριν δοκιμάσετε να διορθώσετε την κατάσταση και ειδικά αν νιώθετε ότι έχετε αρκετά ακόμα να δώσετε ο ένας στον άλλον. Πώς μπορεί όμως αυτό να γίνει πρακτικά;

Δείτε τους τρόπους που μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχέση ζευγάρι χωρισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ