Αναβλήθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Αναβλήθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την επόμενη βδομάδα και πιθανότατα την Κυριακή, 4 Ιουνίου μετατίθενται οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Στην Γενική Συνέλευση, ο πρόεδρος Δημήτρης Μπαλτάκος, ενημέρωσε ότι, τελικά, δεν υπήρξε απαρτία, ωστόσο η συνέλευση δεν θα αναβληθεί, αλλά δεν μπορεί να προκύψει σήμερα νέα διοίκηση.

Από εκεί και πέρα, είχε ενδιαφέρον η ατάκα του κ. Μπαλτάκου για το γήπεδο στο Γουδί, καθώς το Νο. 1 θέμα στη Γ.Σ. του συλλόγου είναι το μνημόνιο που υπεγράφη χθες με την κυβέρνηση και αφορά στην κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού. Όπως είπε, λοιπόν, «η συμφωνία που υπογράψαμε είναι δεσμευτική μόνο αν την εγκρίνει η Γ.Σ. Εγώ, ως Δημήτρης Μπαλτάκος, δεν έχω δεσμεύσει σε κάτι τον Παναθηναϊκό».

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του Δημήτρη Μπαλτάκου: «Η συμφωνία που υπογράψαμε είναι δεσμευτική μόνο αν την εγκρίνει η Γ.Σ. Εγώ, ως Δημήτρης Μπαλτάκος, δεν έχω δεσμεύσει σε κάτι τον Παναθηναϊκό. Η συμφωνία που υπογράψαμε δείχνει τον οδικό χάρτη μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου. Εγώ πιστεύω ότι είναι εφικτό, σήμερα είναι η τελευταία μέρα που εκπροσωπώ τον σύλλογο. Από τη στιγμή που μας κάλεσε ο κ. Τσίπρας είχαμε την υποχρέωση να πάμε. Δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει, το αν είναι υλοποιήσιμο. Είναι ένας ισχυρός νόμος που διέπει τις παραμέτρους που αν αλλάξει ενδεχομένως να μπορεί να χτιστεί γήπεδο στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Εκλογές ερασιτέχνης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ