Έρχεται νέο τραγούδι από τους ΑΒΒΑ! - iefimerida.gr

Έρχεται νέο τραγούδι από τους ΑΒΒΑ!

ABBA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την διάλυσή τους, έρχεται ένα νέο κομμάτι από το σουηδικό συγκρότημα ABBA το οποίο όπως είναι φυσικό έχει ξεσηκώσει τους φανς τους, όλων των ηλικιών.

Ο τίτλος του είναι From a Twinkling Star to a Passing Angel και θα περιέχεται στον δίσκο The Visitors. Πρόκειται ουσιαστικά για την επανακυκλοφορία του δίσκου, που ήταν ο τελευταίος του ποπ συγκροτήματος το 1981, στον οποίο όμως θα περιλαμβάνεται το ανέκδοτο τραγούδι που είχε ηχογραφηθεί τότε, αλλά ξεχάστηκε στο πάτωμα του studio! Τελευταία φορά που κυκλοφόρησε κάποιο νέο τραγούδι των Abba ήταν το 1994.

Πάντως οι αρχηγοί της σουηδικής μπάντας Benny Andersson και Björn Ulvaeus έσπευσαν να διαψεύσουν για ακόμη μία φορά το ενδεχόμενο επανένωσης των Abba, λέγοντας πως προτιμούν το κοινό τους να τους θυμάται όπως ήταν όταν έκλεισαν την καριέρα τους, δηλαδή «νέοι και γεμάτοι ενέργεια και φιλοδοξία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ABBA σουηδικό συγκρότημα ντίσκο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ