Σύσκεψη Παπαδήμου - υπουργών για νέα μέτρα και απαιτήσεις της Τρόικα - iefimerida.gr

Σύσκεψη Παπαδήμου - υπουργών για νέα μέτρα και απαιτήσεις της Τρόικα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα νέα μέτρα και τις απαιτήσεις της Τρόικα για διορθωτικές παρεμβάσεις στην αναμένεται να παρουσιάσει ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος σε μέλη του υπουργικού συμβουλίου κατά τη διάρκεια διευρυμένης σύσκεψης που έχει συγκαλέσει στο Μέγαρο Μαξίμου σήμερα το μεσημέρι.
Λίγες ώρες πριν συναντηθεί -στις 8 μ.μ.- με τον εκπρόσωπο του IIF Τσάρλς Νταλάρα για το PSI ο πρωθυπουργός θα αναφερθεί στις τελευταίες εξελίξεις και κυρίως στα όσα απαιτούν οι δανειστές μας ώστε -σε συνδυασμό με το κούρεμα του χρέους- να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση των 130 δισεκατομμυρίων ευρώ.
Στην σύσκεψη που θα είναι διευρυμένη αναμένεται να γίνει πλήρης ανάλυση της κατάστασης στην οικονομία, με βάση και τα όσα έχει διαπιστώσει η Τρόικα.

Βεβαίως, είναι προφανές ότι, με φόντο τις διαπραγματεύσεις για τη νέα δανειακή σύμβαση, θα γίνει συζήτηση και για τη μείωση του μέσου μισθολογικού κόστους και στον ιδιωτικό τομέα, για την οποία φέρεται να πιέζει η Τρόικα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ