Ο Μελισσανίδης στηρίζει Χιμένεθ, συνεχίζει και τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ - iefimerida.gr

Ο Μελισσανίδης στηρίζει Χιμένεθ, συνεχίζει και τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εικόνα της ΑΕΚ μέσα στον Μάιο είναι... αποκαρδιωτική συγκριτικά με όσα πέτυχε Γενάρη, Φλεβάρη, Μάρτη και Απρίλη με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της.

Η Ενωση στον τελικό του Κυπέλλου και στα πλέι οφ της Super League δείχνει μια πολύ μέτρια εικόνα, με τον Ισπανό τεχνικό να δείχνει επίσης έξω από τα νερά του.

Ο ίδιος σήμερα σε συνέντευξη του στην ισπανική «Marca» έβαλε... φωτιές, καθώς όπως τόνισε αναφερόμενος στον Σέρχιο Αραούχο «Έχω μια οψιόν για μια ακόμη χρονιά, οπότε δεν ξέρω καν εάν θα συνεχίσω εγώ».

Από την δήλωση του προκλήθηκε αναστάτωση, αλλά η ΑΕΚ «έσβησε» την φωτιά πολύ γρήγορα καθώς ο Χιμένεθ έκανε διευκρινήσεις αναφορικά με το τι είπε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης επανέλαβε ότι με αυτόν θα πορευτεί η ΑΕΚ και τη νέα χρονιά.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει πάρει το «ΟΚ» από τις 10 Μαΐου ότι θα είναι αυτός που θα «χτίσει» την ΑΕΚ της νέας σεζόν και αυτό ισχύει ακόμη και τώρα. Ο Μελισσανίδης συνεχίζει να στηρίζει την επιλογή του Ισπανού προπονητή και απομένουν μόνο τα… τυπικά για να ανακοινωθεί επίσημα η παραμονή του στον πάγκο της ΑΕΚ (υπάρχει η προφορικά συμφωνία) και η υπογραφή στο νέο συμβόλαιο του με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Η διευκρίνηση του Χιμένεθ για όσα εννοούσε στην συνέντευξη του στην Ισπανία ήταν «Εχω οψιόν για ένα ακόμα χρόνο συνεργασίας με την ΑΕΚ. Εχω δώσει τα χέρια με τον πρόεδρο για την παραμονή μου. Δεν έχω υπογράψει ακόμα, αλλά ο λόγος μου είναι πάνω από οποιαδήποτε υπογραφή. Περιμένω απλώς να έρθει στην Αθήνα ο μάνατζερ μου για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Δεν ξέρω πως γράφτηκε και τι γράφτηκε ή πως μεταφράστηκε αλλά εγώ ήμουν ξεκάθαρος».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ